fredag den 29. juni 2012

Min Ilse Kron er sprunget ud.
Jeg nåede lige at få taget nogle billeder først på aftenen, hvor det pludselig blev tørvejr og der kom lidt sol igennem de ellers tunge skyer – hvor har det dog regnet (også) i dag !

Pludselig opdagede jeg, at der er sprunget rigtig mange blomster ud på de 6 Ilse Kron roser jeg har i pergolaen. Vi har nærmest været ”regnet inde”, så når man endelig kommer ud opdager man, hvor meget der er sket rundt omkring i haven, det var i hvert fald den oplevelse jeg fik i dag.

Derfor skyndte jeg mig at få taget nogle billeder af de 6 Ilse Kron roser som jeg holder rigtig meget af, og som dufter vidunderligt og i øvrigt er remonterende – hvilket jo ikke gør noget.


Min Krinkled White pæon har virkelig stået flot i år, og jeg har derfor glædet mig til at se den i blomst, men det blev desværre en blandet fornøjelse, da regnen var så hård ved den, at den ikke fik lov til at folde sine flotte blomster ud.
Men lidt billeder nåede jeg da at få taget af den, inden blomsterne blev brune og kedelige.

5 kommentarer:

 1. Ilse er da en rigtig smuk rose, og det er en skøn pergola, du har. Jeg har en pergola på ønskelisten, men har endnu ikke fundet den rettet placering.

  Det ser heldigvis ud til at blive en skøn dag i dag uden regn, men med masser af sol i dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også super glad for min pergola og også roserne, specielt nu hvor roserne er ved at få lidt størrelse og de dækker mere og mere. Kender godt det der med, at gå laaaaaang tid og overveje, hvor man kan placere eks. en pergola - pludselig kommer løsningen, og så tænker man, hvorfor har jeg ikke "set" det noget før ?

   Prøvede at skrive til dig på din blog den anden aften, men kunne ikke få kommentaren opdateret ??! God bedring, jeg håber du stadig er ved "godt mod", du har i hvert fald en masse dejligt at glæde dig over i din have.

   Fortsat god weekend

   Slet
 2. Uh, den er skøn, din pergola rose! Og det er superflot brostensbelægning du har i et smukt mønster.
  Jeg funderer også over hvor en pergola bedst placeres i min have, og din Ilse Kron kommer med på listen som emner til den.
  Det er så ærgerligt når regnen ødelægger blomsterne. Man har jo gået og glædet sig sådan :-(
  - det sker også med Jacques Cartier rosen af min.
  Sommerhilsner
  Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine rosende ord - brostensbelægningen slutter i en bue for enden af pergolaen (mod den retning hvor fra jeg tager billedet), derfor er de sidste sten hugget til, så de kan danne buen. Jeg kan kun anbefale Ilse Kron som jeg selv blev anbefalet af Rosenposten, jeg har efterfølgende læst, at den skulle være svær at have med at gøre, men det har jeg ikke oplevet.
   Det er sjovt du nævnter Jacques Cartier, den går jeg også og overvejer.
   Have hilsen
   Anita

   Slet
 3. Hej Anita.
  Har lige fundet din blog, som jeg da skal ind og læse mere på.
  Flot pergola og meget smuk rose, hende Ilse Kron.
  Den hvide pæon tegner også godt. Ærgerligt med den megen regn.
  Hilsen Christel

  SvarSlet