fredag den 27. april 2012


FLORIADEN 2012 – jeg glæder mig som et lille barn!
Selv om jeg på det det seneste har været nød til at prioritere andre gøremål end haven og bloggen, har vi har i min lille familie dog fået planlagt, at vi vil bruge en sommerdag på, at besøge Floriaden i Holland. www.floriade.com
Jeg har aldrig før været til nogle af de store udenlandske haveudstil-linger hverken i England, Holland eller andre steder, så jeg glæder mig som et lille barn til, at besøge Floriaden til sommer.
Jeg har ikke via bloggen set, at der er andre der har samme planer om at besøge Floriaden eller for den sags skyld andre af de udenlandske ud-stillinger, men skulle nogle af jer have oplevelser/erfaringer med så-danne besøg, vil det være rigtig dejligt, hvis i har lyst til at dele dem her.

Det kan være at nogle af jer har ”opskriften” på, hvordan man bedst planlægger sådan en dag ? Jeg vil blive super glad for alle gode ”indspark” til vores kommende besøg !

God weekend.

20 kommentarer:

 1. Jeg ved ikke om jeg har erfaringer at dele, men jeg har været afsted to gange på den tyske BUGA udstilling. Søg under BUGA på min blog, hvis du vil læse det.

  Ellers vil jeg sige: Sæt god tid af, en hel dag som minimum og endnu bedre to dage. Det koster selvfølgelig altsammen og man må jo bare gøre sine erfaringer. Sørg for at være der når de åbner, så kan man måske undgå lidt menneskemylder. Tøm kameraet og lad det op! Og så sug til dig, for der bliver SÅ mange indtryk.

  Jeg håber selv at komme derned og jeg glæder mig også rigtig meget. Det er jo aldrig til at vide om ens forventninger bliver indfriet, men det tror jeg.

  Glæder mig til at se dine billeder. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine gode erfaringer - dem vil jeg efterleve - og jeg skal nok "prøve", at få taget en masse billeder. Det vil være sjovt om du også kommer der ned og dermed deler nogle af dine billeder.

   Jeg vil læse dit indlæg om BUGA, tak for info.

   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 2. Jeg har også planer om at besøge Floriaden i Holland, men min mand ved ikke noget om det endnu - så .................. :)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ha du er god Lene.
   Det finder han ud af når du "drejer fra". Måske du når at give mig lidt indput inden jeg skal afsted ?

   Slet
 3. Oj det där verkar helt underbart :)
  å missa nu inte.......

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  de e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver super spændende at opleve !

   Slet
 4. Jeg har ingen erfaring med Floriaden, men vil ønske dig en god tur til den tid.

  SvarSlet
 5. Jeg har heller ingenerfaring med Floriaden eller andre af det store udenlandske udstillinger.
  Men det lyder ihvertfald spændende, og jeg vil glæde mig til at opleve det igennem jeres rapporter og billeder :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Hanne
   Havde håbet på at møde dig i Lyngby i dag, men vi mødes nok en anden gang.
   Jeg skal nok tage nogle billeder og repporterer fra Floriaden - det lover jeg.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 6. Ihhh det ser spændende ud... jeg har endnu de udenlandske haveoplevelser tilgode, men vil glæde mig til at læse med her.
  Kh Lone - din nye følger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone
   Hyggeligt at møde dig i Lyngby - HVOR ER DET NOGLE FLOTTE BILLEDER DU MALER ! Dem må jeg da forbi og kigge på en dag, måske jeg også kan få lov til at se din have ! Jeg lover dig, der kommer billeder fra Floriaden.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 7. Gode billeder. Det ser spændende ud.
  Jeg kan ikke hjælpe. Har aldrig været udenlands, og kommer det nok heller ikke.
  Ønsker dig rigtig god tur.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 8. Ih, hvor er du heldig. Det bliver helt sikkert en super oplevelse. Sæt rigtig god tid af og tag nogle gode billeder, så vi andre kan smage lidt af den ;-)

  God tur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ina
   Billeder følger !
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 9. Besøgte Floriaden i 2002 og det var helt fantastisk. Overdådigt vil jeg sige. Derfor skal vi naturligvis afsted igen. Vi snakker et kæmpe have show her, så hvis man bare vil fordybe sig det mindste, er 1 dag slet ikke nok! Vi tager derned i Kristi luftfarts dagene og har denne gang vores 2 børn på 6 og 10 med. Vi forventer 2 dage, men vi ser lige hvor meget ungerne orker. Der er dog massere af aktiviteter for børn.

  Til dem der fx har besøgt Keukenhof og været imponerede. Floriaden er endnu vildere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Per
   Nu glæder jeg mig endnu mere - hvor lyder det bare helt fantastisk. Vi har kun sat en dag af (for at tilgodse vores piger på 13 og 15 år, det bliver spændende hvordan det går).
   Glæder mig til at hører om dine oplevelser når i kommer hjem igen efter Kr. Himmelfartsferien.
   I må have en rigtig GOD TUR.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 10. Jamen her er du jo, Anita:-) Det var hyggeligt at møde dig igen idag. Jeg glæder mig til at følge med her. Jeg har ingen erfaring fra de store haveshows i udlandet, men det får jeg for min ferie går også til Venlo og Floriaden og er lige så spændt som dig. Jeg har arrangeret 2 overnatninger, og egentlig tænkt at 1 dag var nok, men det kan jeg se her at det ikke er.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen Lisbeth
   Ja her er jeg så - i min grønne verden. Det var rigtig rigtig hyggeligt at mødes igen, og jeg har stadig planer om, at besøge dig når du holder åben have.
   Pudsigt vi går med samme tanker omkring Floriaden - det bliver spændende at udveksle oplevelser og erfaringer, når vi har været der.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet