tirsdag den 20. marts 2012

PU HA hvor er det hårdt det have-fitness!
7 m3 fin C-Muld blev leveret i fredags og lå fint placeret i en STOOOOR bunke ved vejen ud for vores postkasse.


Nej bunken så faktisk ikke så stor ud før vi gik i gang med at flytte den, men jo mere vi flytter, jo større ser bunken af en eller anden grund ud.
Vores ALLER STØRSTE UDFORDRING her i haven er, at vi bor ”midt i en grusgrav”, i hvert fald er her mere sand og stabilgrus end her er jord, det dræner godt og det er næringsfattigt, så det er ”lidt” op af bakke, når man godt kan lide frodighed.

Nå men vi tager udfordringen op, og Anne Just har jo på smukkeste vis bevist, at det KAN lade sig gøre. Jeg var desværre bare ikke så klog som hende før jeg gik i gang med at etablere haven, men jeg prøver så efterfølgende efter bedste evne, at råde bod på det, nu hvor virkeligheden rigtig er gået op for mig.


Denne fine julerose stod rank i solen og smilede til os når vi kom forbi - den må foreviges !
Planen er, at der i alle bede hvor det kan lade sig gøre, skal ligge 5 cm. fin C-Muld på toppen.
Det ser faktisk rigtig godt ud når det sorte muld er strøet ud over bedene, og en anden positiv ting ved det er da også, at hele familien kommer ud og nyder den friske luft, og at vi rører os er en sidegevinst. Der følger godt nok ”lidt” ømme muskler med, men det må siges, at være prioriteret til et godt formål.

2 kommentarer:

  1. Det er et stort arbejde at gå i gang med, men jeg håber det bliver rigtig godt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg glæder mig virkelig til at se hvor meget "det giver". Vi nåede lige at få spredt jorden inden stauderne begyndte at skyde alt for meget, så vi ramte det perfekte tidspunkt.

      Slet