onsdag den 14. marts 2012

Nye pæoner til haven
I dag har jeg fået de tre pæoner hjem som jeg har bestilt.Mit pæonbed er i farverne hvid, lyserød og pink og da jeg havde et par huller jeg vil have lukket, kiggede jeg mig om efter nogle nye pæoner som kan passe ind i sammenhængen.
Valget faldt på:
Nancy Nora
Baroness Schroeder
Pillow Talk

Nancy Nora
Billede lånt fra pæoneksperten
 

Baroness Schroeder
Billede lånt fra pæoneksperten


Inden jeg bestilte mine pæoner ville jeg lige slå de tre valg op i Claus Dalbys bog Bonderoser og Pæoner hvor jeg fandt de to førstnævnte, men Pillow Talk er til min overreskelse ikke med i bogen, så derfor slår jeg et slag for den her, den er intet mindre end helt vidunderlig.


Jeg købte et eksemplar af Pillow Talk for et par år siden og den blomstrede for første gang sidste sommer – den var simpelthen så smuk, at jeg måtte se til den flere gange om dagen i den periode hvor den blomstrede. Jeg besluttede mig på det tidspunkt for, at jeg MÅTTE have et eksemplar mere, så det valg var lige til.


Pillow Talk
i min have
De to andre har jeg valgt ud fra billeder og hvad jeg har kunne læse mig til.

Nancy Nora og Baroness Schroeder fandt jeg i Claus´ bog og dem glæder jeg mig super meget til at se i virkeligheden, specielt fordi Claus' billeder af Baroness Schroeder viser, at den er helt creme/hvid uden antydning af lyserød hvilket var årsagen til, at det endelige valg faldt på den.


Nu vil jeg glæde mig til at se dem i virkeligheden, men det må jeg jo nok vente et par somre med.

6 kommentarer:

 1. Smukke pæoner du har købt. Jeg købte også nogle i efteråret, men kan forstå at man må have tålmodighed et par år, inden man ser blomster.
  Jeg købte Do Tell og Gardenia og en træpæon.
  Hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Jeg har aldrig haft pæoner som har blomsteret første sommer efter at de er plantet, men om det er normalt ved jeg faktisk ikke.

   Det var da også nogle rigtig dejlige pæoner du har købt, Do Tell står også højt på min ønskeliste, den er så florlet.

   Træpæoner har jeg endnu ikke turde kaste mig ud i, dem jeg er faldet for er ikke "nogle af de billigste" så det har afholdt mig ind til videre. Har du god erfaring med at dyrke træpeoner ?
   Mange hilsner
   Anlita

   Slet
 2. Jeg kom bare lige forbi.
  Held og lykke med dine pæoner.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 3. Hej Anita,
  Så fandt jeg dig endelig igen. Jeg har problemer med at få vist de blogs jeg læser på min blogliste, og derfor ser jeg ikke de nyeste indlæg ;(
  Hvor er det nogle skønne pæoner du har valgt. Jeg glæder mig til at se flere billeder af dem.

  SvarSlet
 4. Hej Lene
  Pudsigt du skriver at du har problemer med at få vist de blogs du læser. Jeg har problemer med, at mine indlæg ikke kommer ud til jer der er faste læsere ! KAN DER MON VÆRE TALE OM ET OG SAMME PROBLEM ???!!

  SvarSlet
 5. Så er der instruks på min "Blog hjælp" - så I kan få bloglisten/blogroll opdateret.
  Jeg ved ikke hvorfor den ikke opdateres automatisk.

  SvarSlet