lørdag den 26. december 2015


Glædelig jul og godt nytår, ønskes i alle med billeder fra julemarked på Frederiksdal i Helsingborg!

Jeg iler for at nå at ønske jer alle her i haveblogland en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.
 
Julen for os har været meget anderledes i år, idet vores ældste datter den 14. december satte kursen mod Australien, hvor hun skal være au pair i et halvt år, hvor efter hendes plan er, at rejse rundt og opleve landet i et par måneder.
Hun var meget opsat på at tage af sted lige inden jul, idet hun ønskede at opleve julen i en anden kultur, hvilket vi helt sikkert har bakket hende op i, det har dog været meget anderledes og også meget mærkeligt, at sidde tilbage her i disse dage uden hende – godt skype er opfundet.
Traditionen tro var min yngste datter Cecilie og jeg også i år, til julemarked på Frederiksdal i Helsingborg, hvilket vi nyder meget, og slet ikke kan undvære.
 

Sidst jeg viste billeder her på bloggen fra julemarkedet på Frederiksdal, var et år hvor vi havde sne, hvilket der jo ikke var noget af i år, men jeg tog nu alligevel nogle billeder, som jeg håber viser lidt af den hyggelige julestemning som vi elsker - jeg vil lade billederne tale for sig selv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24 kommentarer:

 1. Hej Anita.Dejligt med et indlæg igen fra dig.
  Og der ser rigtig hyggeligt ud i Frederiksdal.Og gode billeder du viser.
  Det må jeg huske til næste år.........har været der om sommeren på vej hjem fra Sofiero.
  Og det er da lidt vemodigt nå datteren tager så langt væk.
  Men synes det lyder som en spændende oplevelse for hende.
  Og som du skriver .........længe leve Skype.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Tak for det, der er også gået alt for lang tid imellem jeg har fået lagt et indlæg på, jeg har tit haft billeder jeg har tænkt jeg lige måtte få lavet et indlæg omkring, men så er tiden gået og det er blevet forældet.
   Jeg glæder mig SÅ meget "til at opleve" det kommende forår, for jeg har valgt at holde et halvt år fri fra læseriet, så det bliver dejligt at kunne gøre nogle af alle de ting jeg elsker og som har måtte trækkes noget i baggrunden de sidste to år.
   Ja hvis du ikke har været på Frederiksdal til julemarked, så må du altså ikke snyde dig selv for det, du må se at komme der over til næste år !
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 2. Hei! Man merker godt savnet etter den som ikke er der i jula. Synes det er en flott julestemning på markedet uten snø. Savner ikke snøen, men det er meldt at det kommer snø i morgen.
  Fortsatt god jul og godt nytt år! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Ja det er i højtiderne og ved specielle mærkedage hvor familien er samlet man virkelig kommer til at savne den der mangler, og her i huset går vi et sølvbryllup og en meget rund fødselsdag i møde medens hun er væk, så det bliver helt sikkert "droslet helt ned".
   Uha her regner det og har gjort i flere dage så der ligger vand på veje og alle andre steder, hvilket godt nok ville havde været voldsomt hvis det var kommet ned som sne.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 3. Hej Anita, rigtig glæde jul og godt nytår også til dig! Hvor er det spændende for din datter med det halve år i Australien - det bliver en oplevelse for livet.
  Jeg besøgte Frederiksdal i Helsingborg for første gang her i sommer, og hvor var det dejligt med din anbefaling af deres julemarked.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Madame
   Ja det bliver virkelig en oplevelse for livet for Natalie - hun er allerede ved at "komme mange oplevelser i rygsækken".
   Du bliver simpelthen nød til at prioriterer at tage til Frederiksdal på julemarkedet til næste år, det er noget helt specielt.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 4. Hej Anita
  Ja det var noget af et tidspunkt at tage af sted på for din datter, men hvis hun gerne ville opleve en anderledes juleaften, så måtte det være sådan. Ja Skype er en god ven, den kan heldigvis også bruges i Dk, det er rart, når man har børnebørn langt væk. Jeg ved ikke, om nettet virker lige godt alle steder i Australien, jeg har en ven der, som siger, at der hvor han bor, virker det ikke så godt.
  Glædelig bagjul fra Samsø

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Det er også en meget anderledes jul de holder der - deres jul holdes den 25. hvor de får gaver om morgenen og så er der STOR seefood frokost senere (skal sammenlignes med vores juleaften og maden er lige så traditionsrig som vores and/gås osv).
   Jeg forstår godt I er glad for Skype i hverdagen, for det giver en fantastisk mulighed for at følge med i familiens liv på sidelinjen.
   Vi har endnu ikke haft netproblemer - på trods af at de nu er på ferie, og dermed er på fra et andet sted end vanlig.
   God dag.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 5. Det ser hyggeligt ud også uden sne:) Glædelig jul til dig fra mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Det er virkelig hyggeligt og som sagt kan jeg på det varmeste anbefale et besøg der under julemarkedet.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 6. Spændende julemarked - det vil jeg prøve at huske næste år.

  Glædelig jul :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte
   Det skal du simpelthen gøre - jeg kender ikke andet der kan sammenlignes med det - så som sagt kommer vi der hvert år.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 7. Hej Anita!

  Dere i Dk har så flotte julemarkeder! Det må være veldig hyggelig å være der.

  Gledelig jul til deg også og godt nytt år!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marit
   Det er et MEGET hyggeligt julemarked som kan anbefales på det varmeste, men det er i Helsingborg i Sverige og altså ikke Helsingør i DK !
   Også glædelig jul og godt nytår til dig og dine.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 8. God fortsättning. Jag missade Fredriskdal i år så tack för att du bjuder på alla dessa fina bilder.
  Allt gott
  Annika

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annika
   Dejligt du havde lyst til at tage med mig til Frederikdsal her.
   God dag.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 9. Forsinket glædelig jul til dig, søde - håber at julen var dejlig på trods af savnet af din datter. Uha, ja - Australien er langt væk og det mærkes jo særligt ved højtiderne. Det bliver en stor oplevelse for din datter at opleve landet - de er så søde og gæstfri i Australien og der er så meget at se.
  Dejlig julereportage - det er så fint at "komme med på tur" når man selv bor langt væk fra disse steder.
  Godt nytår - vi ses sikkert :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla
   Vi var heldigvis forberedt på at hun ikke var hjemme, og vi synes jo selvfølgelig det er super spændende for hende med alle de oplevelser hun får, så selvfølgelig savner vi hende, men omvendt glæder det os meget at hun springer ud i det, og får de oplevelser med livet og denne tur giver.
   Dejligt du synes om "turen" til Frederiksdal, jeg har det på samme måde som jeg fornemmer du beskriver, når I viser og omtaler steder som jeg ikke lige har mulighed for at besøge.
   God dag.
   mange hilsner
   Anita

   Slet
 10. Varför åkte inte jag till Fredriksdal? Det ser väldigt mysigt ut.
  God fortsättning på julen och gott nytt år!
  /Katarina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katarina
   Ja det synes jeg også lyder mærkeligt ;0) men det glæder mig, at jeg kunne anbefale dig et sted du ikke kendte i forvejen.
   God dag.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 11. Dejlige billeder. Glæder mig til at vi stadig har et havehygge møde til gode i 2016. Ja 2015´er suset afsted. Godt Nytår til dig og familien. Knus Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne
   Det er altid dejligt at have noget at se frem til :0)
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 12. Et forsinket godt nytår til dig og dine! - Nu går det trods alt mod lysere tider. Det kan vi glæde os over. Kh Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Bente
   Ja det er helt fantastisk at mærket lyset er tiltagende, specielt om eftermiddagen - så begynder man at tro på det.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet