mandag den 21. april 2014


Det hele er da bare eksploderet over påsken !

Hold da op en forvandling der er sket i haven over påsken, det er da helt utroligt hvad der er sket bare på den sidste uge !

Jeg har desværre ikke haft så meget tid til at være på bloggen på det sidste, og desværre har jeg heller ikke været så meget i haven som jeg kunne ønske, det fik min søde datter til i dag, at komme med en gave som var en Usb-nøgle, hvilken viste sig at indeholde en rundtur hun har taget i haven, og derfor vil jeg dele den her på bloggen.
 
 

Jeg har også sat nogle af de billeder sammen som jeg har taget over påsken, så de kommer også lige med i indlægget.

Jeg glæder mig til at få tid til at læse op på de indlæg i andre har lagt på bloggene, for jeg er da virkelig gået glip af noget i disse uger, hvor det hele er eksploderet.
 
Betonæggene har jeg lavet efter inspiration fra Anette fra Fru Pedersens Have.
 
 
 

 
 
 

12 kommentarer:

 1. Sød gave fra din datter og det er en dejlig forårs film hun har lavet. Også skønne billeder fra din have :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte
   Ja, det er utrolig sødt af hende, at lave den lille film til mig, den var en rigtig dejlig overraskelse, som jeg bare blev SÅ glad for.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 2. Hej Anita, ja, det er da utroligt som det hele er eksploderet i de seneste dage. Sikke nogle vidunderlige billeder fra din have og en dejlig video! Det var sødt af din datter.
  Ha' en rigtig god dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Madame
   Tak for dine rosende ord - ja jeg blev godt nok også overrasket over videoen, for jeg havde ikke set hende tage den !
   Chiliplanterne er efterhånden så "store" at de kan komme videre ud i livet, så hvis du stadig er interesseret (jeg har planter af en MEGET stærk chili med en fantastisk smag og en meget meget mild salatchili) må vi lige finde ud af hvordan vi får arrangeret overdragelsen. Har du planer om at tage på plantemarked i Lyngby næste søndag ?
   God dag til dig også.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 3. Hej Anita.Hvor er det bare en fin lille video din datter har lavet til dig
  Og dejlige collager fra din påskehave.Er også selv begyndt at støbe i beton,
  Ja !! det er ikke altid man kan nå det hele..........men håber da du dukker op på søndag i Lyngby.God uge til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja er hun ikke sød, jeg blev virkelig overrasket over hun havde lavet videoen til mig. Jeg ved du købte en kogleform, har du fået støbt nogle kogler ? jeg måtte bestille en kogleform da de var udsolgt, og jeg har desværre ikke fået den endnu.
   Jo jeg havde en klar ide om at tage til Lyngby på søndag og håber også det lykkes, men da jeg har en hel del læsestof som jeg skal igennem inden tirsdag i næste uge ved jeg ikke om jeg kan få det passet ind, men jeg regner med du kommer.
   God uge også til dig.
   Knus Anita

   Slet
 4. Tak for turen rundt i din have, husk og hils din datter og sig at den blev nydt. Sjovt at gå sådan rundt og opleve. Skønne billeder du selv har taget. Hvor er dine æg blevet fine. Det er så dejligt at se og høre om alle jer der har lavet betonæg, der nu pynter i fine kreationer. Det glæder mig helt utroligt meget, at min ide kunne bruges. Jeg har haft mange gæster i min påskehave, og der var der også mange der havde været i gang med at lave betonæg. Tænkte lige på dig i formiddags, da mine øjne faldt på dit navn i min kalender :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Anette - det skal jeg sige til Natalie. Ja du har om nogen inspireret mange til at lave æg. og det er virkelig også en super sød ide som jeg vil gentage - jeg har faktisk en del udhulede æg liggende som jeg ikke har fået støbt i, og så har jeg også en bestilling liggende på en kogleform, som du også gav mig inspiration til, tusinde tak for ideerne. Anette det bliver dejligt at sætte kursen ´mod det jyske, jeg glæder mig rigtig MEGET til at besøge dig, og se din HELT FANTASTISKE have, det bliver FANTASTISK.
   God weekend.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 5. Altså sikke en datter du har, Anita - det er da rørende at hun laver en film til dig. Jeg håber at du har haft lidt bedre mulighed for at komme i haven?
  Det er også nogle skønne collager du har lavet, det går så stærkt derude og det skal bare nydes. Hver da får en ny gruppe tulipaner farve, det er så smukt altsammen lige nu:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja det er virkelig sødt af hende, og derfor synes jeg også bare den måtte på. Der er bare så dejligt der ude og det ene tager over efter det andet. Jeg har desværre måtte prioriterer at se det hele lidt på afstand, da jeg skal til eksamen i næste uge og derfor har måtte prioriterer en del tid på læsning - det er rigtig øv i forhold til alt det der sker i haven og som "har brug for en hånd".
   Som du kan regne ud har jeg stort set ikke været på bloggen, men så lige nu at du har skrevet, så den måtte jeg selvfølgelig lige svare.
   God søndag.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 6. Er også selv begyndt at støbe i beton,
  Ja !! det er ikke altid man kan nå det hele..........men håber da du dukker op på søndag i Lyngby.God uge til dig knus Jette

  SvarSlet
 7. Så fin en film din datter har produceret! Dine kollager er også dejlige. Jeg kan forstå, at du har travlt med at læse pt Anita. Men skulle du komme forbi Lyngby en dag, står der nogle pelargonier og venter på dig. Jeg har sendt dig en mail med min adresse.

  SvarSlet