onsdag den 26. december 2012

I ønskes alle en fortsat god jul !
Neeej hvor vi stadig nyder julen, også selv om det er ved at være på det sidste.

´Den grønne bænk plejer at stå i drivhuset men er blevet taget ind her til jul da jeg synes den passer så fint til nisserne, som i øvrigt er min datter Cecilies.

Jeg håber også I andre der følger med her på bloggen har nydt dagene, jeg vil i hvert fald benytte lejligheden til, at ønske jer alle en fortsat god jul.
Flere af jer har muligvis som jeg fri mellem jul og nytår og har derfor mulighed for, at nyde hele juleriet lidt længere – jeg synes i hvert fald det er rigtig dejligt og hyggeligt.
Her lidt billeder af mit grønne juleri, samt de dejlige ”grønne” julegaver jeg er blevet beriget med (bøgerne Et liv med roser af Ernst Jensen og Vis mig dit DRIVHUS af Claus Dalby samt en Haws vandkande).

26 kommentarer:

 1. Hej Anita, det er meget smukke billeder af din fine julepyt - flot også med grønkålen. Tillykke med bøgerne og rigtig glædelig jul.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Madame - som du nok har set har jeg ikke lige været på bloggen de sidste dage, men jeg håber også du har haft en dejlig jul hvor du er blevet beriget med nogle rigtig gode gaver !

   Slet
 2. Hvilken dejlig og dekorativ grøn jul du har skabt - det er rigtigt flot :-)
  Jeg var også så heldig at få "Vis mig dit drivhus" i julegave - den glæder jeg mig til at blive inspireret fra. Og bogen af Ernst Jensen har jeg i forvejen. Den kan du glæde dig til at få læst. Der er rigtig mange gode informationer og jeg betragter den som min "rosen-bibel". Rigtig god fornøjelse med bøgerne.
  Tak og også en rigtig dejlig fortsat jul til dig og din familie :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Tak for de rosende ord.
   Jeg er også rigtig glad for bogen af Ernst Jensen, jeg læste på et tidspunkt her i "blogland", at den var svær at få fat i (ved at være udsolgt), så derfor er det jo ekstra dejligt at jeg nåede at få et eksemplar. Du kan tro jeg glæder mig til "Vis mig dit drivhus" den ser SÅ inspirerende ud, så jeg glæder mig virkelig også til at kunne fordybe mig i den. Du må også have rigtig god fornøjelse med din "Vis mig dit drivhus" - der er heldigvis til mange timers fordybelse.
   Julehilsen
   Anita

   Slet
 3. Du ønskes også en forstat glædelig jul, jeg kan se du er en af de heldige der holder fri, jeg starter atter på arbejde imorgen. Skønne skønne collager du viser så smukt og stemningsfyldt lige min smag ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi
   Tak for dine rosende ord.
   Ja jeg er så heldig at være tvunget til at holde ferie mellem jul og nytår, hvilket jeg er mere end glad for - tidligere var det et problem at aftale indbyrdes hvem der kom på arbejde i de dage, så nu er vi med andre ord ude over det problem ;0)
   Du må have god arbejdslyst.
   Julehilsen
   Anita

   Slet
 4. Det ser så fint ud, godt du har et par fridage endnu. Vi er alene i huset igen, så nu skal jeg først til at slappe af og kigge på mine julegaver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Tak skal du have, ja jeg glæder mig virkelig også til nogle ekstra dage !
   Det lyder som om i har haft massere af mennesker i huset i julen, så jeg kan godt forstå hvis du ser frem til at få slappet af og kigget julegaver.
   Julehilsen
   Anita

   Slet
 5. Fortsat god juleferie og dejligt at du har tid til armchair-gardening med de nye havebøger. Håber vi ses igen i det nye år.
  Hilsner fra Berit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Berit
   Tak skal du have, ja armchair-gardening er altså ikke det værste man kan tænke sig JEG GLÆDER MIG ;0)
   Tak fordi du fik mig "med på bloggen", det har virkelig været en øjenåbner for mig, og jeg håber også meget, at vi ses i det nye år, det vil være rigtig hyggeligt.
   Julehilsen
   Anita

   Slet
 6. Jo du kan tro jeg nyder det og det er dejligt at I også gør det. Et liv med roser lå også under juletræet til mig + en anden havebog som jeg har ønsket i flere år. Det er skønt med gode havebøger og det er mit indtryk at der også er mange timers inspiration i Vis mig dit drivhus
  Forsat god juleferie:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Hvor lyder det dejligt - hvad er det for en anden havebog du er blevet bereigt med, ja man er vel nysgerrig ;0)
   Ja den er super - Vis mig dit drivhus og der er til mange mange timers hygge og inspiration DEJLIGT.
   Du må også have fortsat god ferie, jeg glæder mig til vi forhåbentlig "støder på hinanden" i det nye år !
   Julehilsen
   Anita

   Slet
 7. Hej Anita.Også et ønske om en dejlig bagjul til dig.Dejlige ting du viser.Og vis mig dit drivhus har jeg også købt.Glæder mig til at sidde og drømme om alle de ting man gerne vil have lavet i det nye år.
  Håber du vil nyde dine fridage.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Tak skal du há.
   Ja jeg så du var på bogmessen og i den forbindelse mødte Claus, så din bog må være signeret! Ja hold da op hvor er den inspirerende, jeg glæder mig virkelig også til fordybelse.
   Juleknus
   Anita

   Slet
 8. Kære Anita
  I en sen nattetime så jeg lige din blog poppede op. Sikke dog en en masse inspirerende billeder. Ja grønkål den har jeg haft før, men helt glemt. Den er så smuk op til jul! Dejlige julegaver du har fået.
  Hyggeligt at mødes i Lyngby, det må vi gøre om igen i år!
  God bagjul til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente
   Tak for dine rosende ord.
   Ja jeg synes også grønkålen er rigtig fin, men jeg må også gå til bekendelse, det er desværre ikke en jeg selv har fremdrevet.
   Det var rigtig hyggeligt at vi mødtes i Lyngby, og jeg fik endelig her lige inden jul sendt de lovede valmuefrø, jeg håber meget du har modtaget dem, for ellers må du endelig sige til, for så sender jeg dig nogle andre !
   God aften.
   Anita

   Slet
  2. Nej endnu ikke, men det vil jeg da glæde mig til. Men vi har også fået posten meget sporadisk her op til jul! Jeg melder, når de er arriveret hertil! Lovede jeg dig noget? Det har jeg jo imellemtiden glemt alt om!

   Slet
  3. Hej igen Bente
   Det var da godt nok mærkeligt, det ser ud som om jeg skal sende dig nogle nye ! Vi giver postvæsenet til den anden side af nytår !
   Du må have en god dag.
   Anita

   Slet
  4. Kære Anita
   Så kom mine frø JUBII og sammen med den et fint kort, så jeg kan se yndigheden også. Tak for det! (jeg fik også et sidste julekort!).
   Jeg fik brevet i går! Tak så er der flere frø at så!

   Slet
  5. Super, så lykkedes det alligevel :0)
   Nej du lovede ikke mig noget, men skulle du få nogle trædebregner i overskud, vil jeg være en MEGET glad aftager !
   Godt nytår.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 9. Hej Anita.
  Jeg er helt vild med din stil. Du får det hele til at ligne en million!
  Jeg håber I har haft en dejlig jul og at I har fri til at hygge i de kommende dage.
  Jule-hilsen Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lotte
   Tak for dine rosende ord, du er fin, jeg kunne ikke lade være at slå en latter op da jeg læste din kommentar.
   Vi nyder dagene i fulde drag, håber også du har haft nogle gode dage !
   God aften
   Anita

   Slet
 10. Hvor er der smukt julepyntet hos dig, jeg kan kun være enig med Lotte. Dekorationerne med amaryllis er meget inspirerende - det må jeg huske til næste år.
  Ønsker dig og din familie et godt og lykkebringende nytår :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte
   Tak for dine rosende ord. De seneste år er jeg blevet meget forelsket i Ameryllis og jeg har dem så længe de er til at få fat i, men det er lidt sjovt som man ændre smag, for det er ikke ret mange år siden jeg synes det var nogle frygtelig ranglede planter og på det tidspunkt kunne jeg slet ikke lide dem !
   Jeg glæder mig til også i 2013, at følge dig via din blog - du og din familie ønskes her fra et godt og lykkebringende nytår.
   Du må have en god dag.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 11. Det ser godt ud.
  Du og din familie ønskes et godt og lykkebringende nytår.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine rosende ord og i lige måde - jeg glæer mig til at følge dig via bloggen også i 2013.
   Nytårshilsen
   Anita

   Slet