søndag den 18. august 2013

På besøg Bag Havelågen hos Lene.

For en måneds tid siden var jeg en eftermiddag på besøg Bag Havelågen hos Lene, og der er ingen tvivl om, at hendes paradis ikke blev mindre fantastisk af, at opleve det i virkeligheden – HVOR VAR DER DEJLIGT – det er VIRKELIG et stykke af PARADISETS HAVE, Lene og hendes mand har fået skabt.

Da jeg besøgte Lene, var det en af de der helt utrolig varme eftermiddage, vi har haft her i sommer, så jeg tror, jeg må være kommet pustende ind af havelågen, for i hvert fald fik jeg hurtigt et glas kold hvidvin i hånden, og så stod tiden faktisk stille, for det er dog utroligt som snakken går, når man har fælles interesse.
Lene er jo om nogen detaljernes woman, så alle steder er der virkelig kælet for detaljen, både med hensyn til havens indretning og beplantningen, men også ifbm alle de mange flotte opstillinger Lene har etableret rundt omkring, kan man virkelig se, at ingen ting er overladt til tilfældighederne.


Jeg er helt vild med alle de MANGE haverum Lene har etableret, det giver en fantastisk stemning, og en hygge og intimitet der er så dejligt – og jeg har da også en klar fornemmelse af, at Lene ikke kun er i gang med at planlægge nye tiltag i haven, men ALTID er i gang med at etablere nyt, og der var da også gang i et nyt projekt, da jeg var forbi!


Jeg blev selvfølgelig også vist rundt i haven og da tiden efterhånden var MEGET fremskreden, da der var gået 3 timer, var det ved at være på tide at takke af for en helt utrolig dejlig og på mange måder inspirerende eftermiddag, men jeg ville nu gerne have nogle flere billeder, og Lene sagde meget gæstfrit: du bruger bare den tid der skal til, jeg skal ikke skynde mig. Jeg fik heldigvis taget nogle flere billeder end dem jeg allerede havde taget, men jeg tror der er nogen der kender det der med, at når man så kommer hjem, så synes man bare der MANGLER SÅ MANGE, det gør jeg i hvert fald her, også selv om ”jeg jo fik den tid der skulle til”, så forstår jeg ikke hvor alle de billeder er blevet af, som jeg troede jeg havde taget ;0)Tusinde tak Lene og Søren for jeres gæstfrihed og den utrolig dejlige eftermiddag hos jer, jeg er ved at skulle i gang med projekt ”pigsten” som jeg jo blev vildt inspireret af hos jer, så nu er det "bare" det, om jeg kan få det til at se ordentligt ud ?14 kommentarer:

 1. Du har da fået mange flotte og fine billeder fra Lenes have, som jeg ikke tvivler på hører til i kategorien "paradishaver". Dejligt med havebesøg, dem kan man leve længe på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Frøken Anemone
   JA, et sådant havebesøg kan man virkelig leve længe på !
   God aften.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 2. Flotte billeder du har taget i Lenes have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Tak for de rosende ord, ja når der er så meget flot at "skyde" på, er det op til fotografen at få nogle gode billeder, og jeg gjorde hvad jeg kunne !
   God aften
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 3. Hej Anita.Det er altid dejligt med bloggerbesøg......man har bare så meget til fælles at snakke om.Og der ser rigtig dejligt ud i Lenes have.God dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Ja man får bare SÅ MEGET INSPIRATION af at komme ud og se nogle dejlige haver - og da jeg har været lidt underdrejet og derfor ikke har været så aktiv med åben have besøg som jeg plejer, NØD jeg virkelig også den dejlige eftermiddag hos Lene.
   God aften.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 4. Tak for turen i Lenes fantastiske have. Jeg er også vild med alle hendes fine detaljer.
  Det er dejlige billeder du har taget, jeg kan rigtig godt lide din måde at sætte flere billeder sammen i små collager. Det fremhæver detaljer og blomster meget fint.
  Knus Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Anette - ja du er jo også detaljernes woman, så jeg tænker, det virkelig også må være en have der "taler til dig" ! Tak for dine rosende ord !
   God aften.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 5. Det lyder hyggeligt:-) Jeg er enig med dig i at der er både smukt og hyggeligt hos Lene og Søren og Lene er fantastisk god til at skabe skønne stemninger overalt. Det var dejligt at komme på en lille rundtur Bag Havelågen igen, tak for det.
  Jeg glæder mig til at se din pigstensbelægning:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja,jeg havde inden jeg var hos Lene ønsket mig en whiskytønde ifbm min forestående fødselsdag, jeg havde tænkt den skulle beplantes med roser. Men da jeg så så Lenes tønder placeret på pigstensbelægning og fyldt op med vand, var jeg SOLGT. Jeg MÅ derfor i gang med at få lagt pigsten i et område lidt større end tønden, og da jeg faktisk har nogle liggende, er det på den måde lidt nemmere, selv om jeg ikke prøvet at ligge sådan nogle før, men jeg håber jeg kan finde ud af, at få det til at se ordentligt ud.
   God aften
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 6. Hvor er det dog en smuk have.
  Rigtig gode billeder du har taget.
  Tak for rundvisningen.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak - også god dag til dig !
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 7. Hej Anita,
  Tak for det fine indlæg om min have - jeg får altså helt røde ører :). Det var så hyggeligt at have besøg af dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Lene - men røde ører skal du altså ikke ha', dem må du se at få lagt fra dig ;0)
   God aften - og hils din søde mand !
   Mange hilsner
   Anita

   Slet