mandag den 16. februar 2015


Besøg i fru Pedersens have, med overnatning i skurvognen.

I går da vi næsten var blæst inde, benyttede jeg lejligheden til at finde billeder frem fra vores dejlige jyllandstur, sidste år omkring Grundlovsdag.

Vi startede besøgt i Kolding, hvor jeg var på plantemarkedet/blogtræf i Geografisk Have, og efterfølgende fortsatte vi – min mand, vores yngste datter og jeg selv mod Vemb, hvor vi skulle overnatte i Fru Pedersens skurvogn.
 
Jeg havde virkelig glædet mig til at besøge Anette IRL, og med egne øjne
se Anettes specielle have, med alle de hyggelige skure, overdækkede terrasser, drivhuse, hjørner, opstillinger, beplantninger osv osv osv.

Vi blev IKKE skuffet, selv om jeg godt tør røbe, at vi havde rimelig høje forventninger. Anette er jo som bekendt en fantastisk kreativ sjæl, som kan få alting ud af ingenting – det er imponerende og jeg kan kun anbefale andre at besøge Anette, for hendes have er ikke som haver er flest.


 


 
 
 
 

 
 
Vi skulle selvfølgelig overnatte i Anettes skurvognen, som jeg havde fulgt med i tilblivelsen af via bloggen, men jeg må indrømme vi alligevel var lidt betænkelige da vi kørte mod Vemb, for det regnede fuldstændig vanvittigt hele dagen, og alting var VÅDT, så vi var lidt betænkelig omkring hvordan det mon ville være at overnatte ude i Anettes have i en skurvogn.
Men jeg kan kun sige, at alle vores bekymringer blev gjort til skamme, for der var bare så rart, varmt, dejligt og utrolig hyggeligt, for Anette havde selvfølgelig tændt for varmen, og stearinlysene i stagerne stod også tændt til os.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg måtte selvfølgelig en tur rundt i haven med det samme vi ankom, også selv om alting var vådt, men heldigvis holdt det efterhånden op med at regne, og næste morgen skulle vi selvfølgelig en tur rundt i haven igen, inden vi kørte videre nordpå, hvor vi skulle besøge Tante Grøns Have, som jeg selvfølgelig vender tilbage til på et senere tidspunkt, for det var virkelig også et FANTASTISK besøg.

36 kommentarer:

 1. Det er fantastisk smukke billeder! Sikke en spændende oplevelse for jer. Haven og skurvognene er bare så indbydende! Tak fordi du deler dine oplevelser med os herude.
  Rigtig god tirsdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var virkelig en helt fantastisk oplevelse at besøge Fru Pedersens Have, hvor man kan blive ved at gå rundt og få øje på nye fine detaljer - hvilke der virkelig er kælet for og tænkt over - Anette sprudler af ideer og energi, og giver en masse inspiration videre.
   God tirsdag til dig også.
   Anita

   Slet
 2. Ja det var en meget våd dag, heldigvis holdt regnen op, så I kunne nyde haven og opholdet hos fru Pedersen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror vi alle der var til blogtræf i Kolding i 2014 husker den utrolig VÅDE dag, og jeg er bare taknemmelig for, at vi senere fik lov til, at opleve Anettes fantastiske have i tørvejr.
   God aften.
   Anita

   Slet
 3. Spændende have :) :) det kunne godt være at jeg skal have den besøgt en dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tim
   Det er der slet ingen tvivl om, Anettes have må du ikke snyde dig selv for, så det er bare med at få planlagt et besøg.
   God aften.
   Anita

   Slet
 4. Hej Anita.1000 tak for gensynet fra Fru Pedersens dejlige have..................var der jo selv i maj måned.Skønne billeder du viser...........der kan mine af vores lille pergola slet ikke være med.
  Og du kan tro at jeg kan huske hvor det stod ned i stænger den dag.

  Glæder mig også til billeder fra Tante Grøns vidunderlige have.
  Nu bliver det jo spændende hvilke haver vi skal besæge i år.
  Rigtig god dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det stod virkelig ned i stænger, og jeg tror ikke nogle af os der deltog i plantemarkedet/blogtræffet 2014 i Kolding, glemmer den våde våde dag. Jeg husker du ved selv samme blogtræf talte om jeres fantastiske besøg hos både Anette og Jytte blot en måned før, så det gjorde på ingen måde mine forventninger til vores besøg mindre.
   Hvis du har en god plan for havebesøg, må du meget gerne lade mig det vide ;0) for jeg tør godt følge dine anbefalinger ;0)
   God aften.
   Knus Anita

   Slet
 5. Der må jeg simpelhen tage til håber inderligt i d.å. Smuk med smukt på....tak for din gengivelses.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det vil du på ingen måde fortryde, det er som jeg har prøvet at give udtryk for, på alle måder inspirerende og en helt igennem dejlig oplevelse, at besøge Fru Pedersens Haveunivers.
   Jeg er glad for at kunne inspirere dig, så selv tak.
   God aften.
   Anita

   Slet
 6. Dejlige somerbilleder fra Anettes skønne have. Tak for dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Nana - jeg synes vi trængt til lidt sommerbilleder på sådan nogle kolde dage.
   God aften.
   Anita

   Slet
 7. Dejlige billeder og fin blog:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for de rosende ord.
   God aften.
   Anita

   Slet
 8. Det var et hyggeligt kik i Fru Pedersens have. Hvor er det rørende når man bliver taget så godt imod:-)
  Dine billeder er anderledes end hvad jeg ellers har set og det ser vældig vældig hyggeligt ud, det er en imponerende energi Anette lægger for dagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kan love dig man føler sig velkommen, når man besøger Anette. Jeg har taget en hel del billeder fra besøget, men prøvede helt bevidst at vælge nogle af dem til indlægget her, som netop giver indtryk af de ting som er så specielle ved Anettes have - og netop også den hygge der er så karakteristisk, så det glæder mig rigtig meget, hvis jeg har haft held med, at vise en lidt "anden vinkel" fra Fru Pedersens Have end den vanlige.
   God aften.
   Anita

   Slet
 9. Gud ja... nu husker jeg godt hvor forfærdeligt meget det regnede den dag i Kolding. Godt at I alligevel kunne overnatte tørskoet og med dejlig varme hos fru Pedersen. Jeg beundrer også hendes havestil og kreativitet rigtigt meget, vi må simpelthen til Vemb i år :)
  Tak for din dejlige reportage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Ulla vi var godt nok gennemblødte den dag i juni !
   I må da se at komme afsted til Vemb når der kommer lidt mere forår og sommer i luften, for den oplevelse må i simpelthen ikke lade gå fra jer - så rigtig god tur, jeg håber på lidt billeder fra turen ;0)
   God aften.
   Anita

   Slet
 10. Kære Anita.
  1000 tak for det dejlige indlæg om min have. Sjovt at se haven gennem en andens øjne.
  Rigtig dejlige billeder du fik taget.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Nå så opdagede du indlægget fra vores dejlige og utrolig inspirerende besøg hos dig. Ja jeg var jo meget inspireret af dine mange skure og den hygge de, og også dine dejlige opstillinger giver i haven, så derfor har jeg valgt at vise de billeder jeg tog af specielt disse ting, og jeg glæder mig stadig over, at vejret klarede op, så vi kunne opleve din dejlige plet i tørvejr.
   God aften.
   Anita

   Slet
 11. Clematis Danmarks hjemme side er desværre lukket ned på grund af Flemmings sygdom. Jeg brugte den meget til opslag, det er vi nok mange, som har gjort.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for info Lisbeth om Clematis Danmark, jeg var ikke klar over at Flemming er syg - det gør mig meget ondt at høre.
   God dag til dig.
   Anita

   Slet
 12. Clematis Danmarks hjemme side er desværre lukket ned på grund af Flemmings sygdom. Jeg brugte den meget til opslag, det er vi nok mange, som har gjort.

  SvarSlet
 13. krásný blog,hned Vás budu odebírat,velmi jste mne inspirovala!Budte na oplátku vítána u mne na http://zahradajetrvalka.blogspot.cz/..krásný den z Prahy M♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Michaela
   Tak for dine rosende ord.
   God aften.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 14. Svar
  1. Hej Lonni
   Det var virkelig også et dejligt besøg med mange muligheder for gode "skud".
   God aften.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 15. Låter som en fantastisk trädgård!
  /Anja

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anja
   Det er en HELT FANTASTISK trädgård som jeg kun kan anbefale dig at besøge.
   God aften.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 16. Låter som en fantastisk trädgård!
  /Anja

  SvarSlet
 17. Kære Anita.

  Hvor er det nogle smukke og meget stemningsfulde motiver, du har fanget hos Fru Pedersen.

  Knus og ønsker om en god weekend til dig og dine

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste Jytte
   Jeg prøvede at fange netop det jeg synes er kendetegnende netop ved Fru Pedersens have.
   Tak for dine søde tanker, jeg sender ønske tilbage om en god uge for dig og dine.
   Mange hilsner
   Anita
   PS Som du jo selvfølgelig har bemærket ;0 vender jeg tilbage til vores jyllandstur med billeder fra vores dejlige besøg hos dig.

   Slet
 18. Hej Anita.jeg vil bare lige sige at jeg har lavet et indlæg om åbne haver-plantemarkeder og livstilsmesser.
  Du efterlyste jo gode steder at besøge.......................håber du kan få glæde af listen. God dag knus Jette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak for info Jette - det vil jeg fluks kigge på !
   God aften til dig.
   Anita

   Slet
 19. Ih tak for reminderen - jeg har aldrig besøgt Fru Pedersens have, selv om hun bor næsten i mit hood. Fine billeder - tak for dem.

  SvarSlet
 20. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

  SvarSlet