onsdag den 5. august 2015


Hjemme igen efter en dejlig ferie.

Åh hvor er det altså dejligt at komme hjem igen efter en god ferie, og især når man har en masse oplevelser og inspiration med hjem i rygsækken.

Vi har været i Normandiet, hvor jeg må sige, jeg er faldt pladask på rumpetten over alle de blomsterkummer og blomsteropsatser, der pynter mange små byer der nede, det er virkelig en fornøjelse.

Vi besøgte selvfølgelig også Claude Monets have, og på vej mod Frankrig kørte vi via Holland, hvor vi overnattede på et hotel ved Venlo, et hotel vi kendte fra 2012 hvor de afholdte Floriaden. Det lille by Arcen hvor hotellet er beliggende er simpelthen SÅ hyggelig og charmerende, og som et ekstra plus for os som gerne besøger haver, ligger der en meget flot og velplejet slotshave i byen -De Kasteeltuinen-, og denne gang fik vi heldigvis også tid til at besøge den, hvilket var en rigtig fin oplevelse, og et sted jeg helt sikkert vil besøge igen, hvis vi er på de kanter.

 
Min veninde har vandet krukker her hos os, og hun var mildest talt nervøs for, hvordan det ville gå, og om der var liv i blomsterne, når vi kom hjem, så da der var et par dage til vi kom hjem, sendte hun flere billeder via SMS af hende og de forskellige blomster, og på et billederne havde hun skrevet: Vi kæmper for at overleve de sidste dage ;0) og på et andet billede stod: Nogenlunde gode venner, og: Hun har hængt noget ”med næbet”, og på et billede af min veninde og min engletrompet som jeg havde givet hende strenge formaninger om skulle have MEGET vand stod der: Den er da ikke gået ud :-| og på det sidste billede stod: Vi savner diiiiggg, det går da ok og vi prøver at holde ud til du kommer – hjem. Knus blomsterne. Sikke en velkomst, vi var ved at dø af grin da vi åbnede den SMS, og det gav mig inspiration til at få taget nogle billeder af nogle af kummerne da vi kom hjem, så derfor kommer disse billeder i dette indlæg.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 

 
 
 


 
Det er desværre igen længe siden, jeg har fået lavet et indlæg, det er rigtig øv og der skal ingen tvivl være om, at jeg har savnet at være en del af livet her i blogland, men jeg lover at få fulgt op på dette indlæg, så nogle af de mange fine billeder fra de dejlige steder jeg har besøgt i ferien også kommer på bloggen her.

Ud over at have besøgt dejlige steder i ferien var jeg en af de heldige kartofler, som fik mulighed for at besøge Claus Dalbys have i juni, endelig lykkedes det for mig at få lov at se den fantastiske plet i Risskov, og hold da op, selv om jeg jo synes jeg kendte haven rimelig godt via de mange billeder, jeg i årevis har siddet og faldet i svime over, var det at gå rundt i haven da bare helt fantastisk, og det også at kunne indånde dufte og mærke stemningen med sine egne sanser var da bare helt fantastisk, og det fik mig til at taget en del billeder, som jeg selvfølgelig skal komme tilbage til.
 
Bente E lagde et billede af sine kongelys på face, hvor jeg blev helt paf over at se hvor langt fremme de var, og Bente skrev jeg helt sikkert kunne glæde mig til at komme hjem og se mine, og det havde hun da helt ret i :0)

 

12 kommentarer:

 1. Hej Anita.Hvor er det dejligt at høre fra dig igen.Og spændende med din tur til Normandiet.Har selv besøgt stedet for en del år siden på vores store Frankrigs tur.
  Meget spændende for min historielskende mand.

  Og dejlige billeder fra din have.Godt at have en til at vande når man er væk hjemmefra.
  Flot engletrompet.......................og dine skærmliljer er da også fantastiske.
  Er vild med dine to opstammede træer.....................hvad er det for nogle?
  Glæder mig også til at se billeder fra CDs have.Og hvordan var det lige med den pergola eller overbygning i lavede?
  Flotte kongelys du har.................mine er ikke så store i år.
  Rigtig god aften til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette
   Det er bare så hyggeligt og dejligt at høre fra dig også !!! Det glæder mig meget at du har lyst til at skrive til mig her, når jeg nu ellers er "lidt" ustabil.
   Ja endelig fik jeg taget nogle billeder i haven, det er ikke mange det er blevet til over sommeren desværre.
   Mine skærmliljer er efterhånden også blevet store - de hvide skulle havde været omplantet i det tidlige forår men det nåede jeg ikke, så de er ved at springe potterne men det kan de jo heldigvis bedst lide.
   Går ud fra at det er de runde opstammede træer i de firkantede potter du spørger til - det er myrter, og de står faktisk i den nye pergola.
   Vi har meget sandjord her hvilket gør her tit er tørt, men det må være grundet det meget vand vi har fået i år, at mine kongelys er blevet så kraftige.
   God aften også til dig Jette.
   Knus

   Slet
 2. Velkommen hjem fra ferie. Det se ud til din veninde har passet dine krukker perfekt, hvor er de flotte og frodige.
  Sommerhilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Tak skal du ha' - ja det har hun virkelig klaret til topkarakter og jeg har heller ikke undladt at rose hende til skyerne for hendes dåd, og hun har da om ikke før så nu fået grønne fingre.
   Sommerhilsen også til dig.

   Slet
 3. Kære Anita Dejligt at høre, at I har haft en god ferie. Vidunderlige billeder fra din have. Sikke flotte skærmliljer og Engletrompet. Man må sige, at venindens vanderi har været perfekt. Er helt vild med dine myrter i krukker, ser godt ud i din nye pergola. Jeg købte en bredbladet myrte sidste år på Fredensborg slot. Den skal jeg til at klippe i form. Det bliver spændende.Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina
   Min veninde har simpelthen klaret det til ug med kryds og slange, men hun var godt nok nervøs for projektet for hun har ikke grønne fingre, så det fik hun :0)
   Hvor lyder det spændende med en bredbladet myrte, den tror jeg ikke jeg kender, eller er det dem der hedder Capemyrter ?? du må vise den på din blog !
   God dag
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 4. Hej Anita, hvor er det dejligt at høre nyt fra dig. Spændende at læse om din ferie og at se de smukke billeder. Ønsker dig nogle skønne sommerdage!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Madame
   Sikke en dejlig velkomst tilbage her på bloggen, tak for det.
   Du ønskes også nogle gode sommerdage.
   God aften.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 5. Mycket vackert!! fina bilder.
  Mariana

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mariana det glæder mig du synes - for jeg får så meget inspiration fra dig via din blog.
   God aften
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 6. Hej Anita
  Du spørger om jernkurven også var til salg, ja da - den og mange flere... der er et link i mit indlæg til Löddeköbing Planteskole, der kan du se "sortimentet" vh Sussi (Sussinghurst)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi
   Neeeeej det må jeg ind og kigge på, det lyder spændende - tusinde tak for info :0)
   Mange hilsner
   Anita

   Slet