lørdag den 4. april 2015


God Påske!

I ønskes alle en rigtig god påske her fra!
 
 
 
 
Selv om det har blæst en hel del, har vi heldigvis haft nogle flotte påskedage allerede, og da jeg selv er gået i gang med at forberede mig til en eksamen, jeg skal op til om en lille måned nyder jeg, at jeg har fået tilplantet nogle krukker, som jeg kan sidde inde ved computeren og kigge ud på.
 
 
Når jeg nu er mere eller mindre ”spærret inde”, har jeg udtænkt et projekt havelamper til min mand ;0) så sker der da lidt i haven, også selv om jeg må sidde her inde og boge den.
 

Langs vores havegang har vi syv havelamper, som i sin tid blev sat op på hver sin træplade, og da de første to træplader rådnede (heldigvis i den ene ende af havegangen), købte vi de metalstativer, som hører til lamperne, og som vi ikke synes vi havde råd til, da vi satte lamperne op i sin tid.
Nu er så en plade i den modsatte ende fuldstændig rådden og en anden er godt på vej til at bukke under, så vi aftalte at købe to stativer yderligere og så var planen, at vi ville udskifte de sidste inden for rimmelig tid.
 
Men ak stativerne bliver stadig produceret, blot ikke i hvid som vores lamper, men det er der råd for, for der kan laves en særbestilling, hvilket vi aftalte var det vi måtte gøre og havde stort set sagt ja til stativerne, vi skulle bare lige have prisen …………………………. 5.500,- pr. stativ +moms – vi var lige ved at tabe kæben.

Da jeg havde fået samlet mig lidt efter chokket, tænkte jeg at man da måtte kunne finde de stativer på den blå avis, men i stedet for stativerne fandt jeg 8 ”nye” havelamper som vi nu (min mand ;0) skal have gravet ned i stedet for de gamle.
 

Det bliver ikke helt nemt for nogle af lamperne står i vores havegang, klinet op af et stendige, så nu må vi se hvor lang tid projektet kommer til at strække sig over.
 
 
Jeg har i et par måneder nydt min kamelia i drivhuset, men jeg har ikke fået den fotograferet før i dag, så den kommer også lige med her.


Fortsat god påske.

11 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne og flotte forårskrukker du har fået lavet. Øv at skulle sidde inde og læse, men dejligt når eksamen er overstået.
  Jeg blev da helt forarget over de lampestativpriser, hvad tænker de dog på. Nogle meget flotte nye havelamper du fandt istedet. Dem bliver i helt sikkert glade for.
  Påskehilsen Anette

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Tak for de rosende ord, ja jeg nyder virkelig også mine krukker, nu skal jeg bare have det sidste blomster i jorden som står og venter - man kan jo ikke få nok ;0)
  Ja er det ikke vandvittigt med prisen på de stativer, men jeg var ikke i tvivl da jeg så de andre lamper, så det var bare med at slå til, og dem bliver vi helt sikkert glad for.
  Prøvede at komme ind på din blog men siden kunne ikke vises, må prøver igen.
  Påskehilsen tilbage.

  SvarSlet
 3. Flot påskedekoration og smukke forårskrukker.

  Held og lykke med eksamen og fortsat god påske!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Gitte !
   Fortsat god påske også til dig.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet
 4. Hej Anita, jeg husker tydeligt da jeg læste og måtte side og "boge den" når jeg mest havde lyst til noget andet.
  Jeg skal da lige love for at i ville komme til at betale prisen for stativer til lamperne, det var da næsten uartigt.
  Den Blå Avis den bruger jeg meget og hvor har den bare sparet mig for mange penge. Så det var godt du fandt nogle fine lamper, der i øvrigt står supergodt til resten af alle dine skønne Zink Krukker.
  Dem skal i nok blive rigtigt glade for, når de er gravet ned :o)
  Rigtig god læselyst til dig og gravelyst til din mand.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Jeg synes faktisk de nye lamper passer bedre end de gamle, så det var en god ende på historien, hvad der så helt håbløst ud endte med at blive rigtig godt, både på den ene og den anden måde - hvor heldig kan man være.
   Påskehilsner
   Anita

   Slet
 5. Det var godt nok noget af en pris for stativ til havelamper, det er vist kun for de rige :) Sikken en masse planter, du kan få for de penge. Godt den blå avis findes.
  Flot kamelia.
  Held og lykke med både eksamenslæsning og gravearbejde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth
   Ja er du gal med planter jeg kunne havde købt for de penge, nu er det bare sådan at jeg ikke har pengene, så det er godt vi fik løst projektet på den anden måde.
   Tak for dine søde tanker til os og vore bundne opgaver ;0)
   Påskehilsen
   Anita

   Slet
 6. Hej Anita.Hvor er det nogle flotte forårskrukker du har lavet.................de ser bare supergodt ud.Og dejligt at du kan sidde og nyde dem fra dit vindue.
  Og godt du fandt nogle nye lamper til haven....................for det var da noget af en pris de ville have for de stativer.
  Fortsat rigtig god påske til dig og din familie .....................og held og lykke med din eksamen.
  Håber vi ses d. 26 i Lyngby.Knus jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette for dine rosende ord - ja du kan tro jeg nyder krukkerne her inde fra! Man tror det er løgn når man får sådan en pris, men som en forklarede skal en stor produktion stoppes og sættes i gang igen for et par stativer der skal haveen anden farve, det er dyrt.
   Du og dine ønskes også en fortsat god påske her fra - jeg håber også meget på vi ses i Lyngby den 26.
   Påskehilsen
   Anita

   Slet
 7. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

  SvarSlet