mandag den 9. april 2012

Vi fik en lille påskegæst .
Vi var i gang med at ordne bedet ud for vores redskabsskur, da en piben fra åbningen ind til skuret fik os til at kigge op, og der på døren ind til skuret sad en solsort og kiggede på os, inden den fløj ind i skuret.
Vi kiggede på hinanden, men arbejdede videre og da der var gået et stykke tid, og fuglen ikke var kommet ud igen, måtte vi ind og se, hvor den var blevet af.
DER midt i en fuld etableret rede sad den – og reden havde den placeret lige oven over et træhjerte, jeg havde hængt på et søm.
HVOR DER ER HJERTERUM ER DER HUSRUM !
Ja, det ser måske lidt mærkeligt ud, at vi har et hjerte hængende inde i redskabsskuret, men jeg har en del ”genstande” så som dette hjerte, hvilket jeg bruger til pynt rundt om i haven, f.eks.i dekorationer, som jeg laver i krukker på borde eller om vinteren på jorden.
Det sidste der er tilbage af den slags efter vinteren, er dette lille bed, som jeg har ladet være idet de små Tet-a-tete på smukkeste vis, kom op imellem mos, lavgrene og kogler, hvilket jeg synes, forvandlede bedet til et ”påskebed”. Nu lyser de gule Tet-a-tete op, men ved juletid var det granatæbler der lyste op, dem har fuglene dog spist for længst.

Der må tænkes lidt kreativt - billedet gengiver ikke mos, lavgrene, og kogler som det ser ud i virkeligheden.

Jeg har længe ville købe et gammelt zinkfad, og fandt endelig det jeg har ledt efter, så da jeg kom hjem med det og tilfældigvis havde nogle hornvioler til overs efter at havde tilplantet et kar, var det om at få det gamle fad på bordet.

De kummer, som vi har fået plantet til, og som står på vej op af vores havegang, måtte også lige fotograferes, nu jeg var igang.
12 kommentarer:

 1. Hvor er det sødt med den lille påske-gæst, og så har den valgt at bo så smukt :-)
  Vi har også ind imellem solsorteunger i vores cykelskur, og ellers i forskellige buske i forhaven og baghaven. Det er søde fugle.
  Hvor er alle dine krukker lækre. Du kan også godt lide zink-beholdere kan jeg se. Det kan jeg også :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da sjovt den har valgt at placere reden lige netop der over hjertet !
   Du har ret, jeg kan rigtig godt lide zinkbeholdere, jeg synes de passer SÅ godt til lilla, blå og hvid. Men jeg kan nu også godt lide terracottakrukker - har du det mon på samme måde, eller er du mest til zink.

   Slet
 2. Sødt med påskegæsten og alle dine tilplantede kummer og fade er fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu må vi passe på den, så den bliver her også efter påske.

   Slet
 3. Uh, den hummerkasse er fed. Hvor har du dog fundet den???? Det ser rigtig godt ud med dine arrangementer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes også hummerkasserne er super lækre, men efterhånden MEGET svære at få fat i. Jeg har købt min for en del år siden inde hos K&Co (www.k-co.dk) på Gl. Kongevej. Jeg må desværre sige, at jeg ikke har set dem der inde siden, ej heller på hans internetside, - men det er trods alt også sjældent jeg kommer der eller besøger internetsiden, så måske du alligevel har en mulighed der.
   Noget helt andet er, jeg har været inde på Lundhedes hjemmeside for, at prøve at finde håndkosten og fejebakken, men det ser ikke ud som om, de sælger det af den vej.

   Slet
 4. Hej Anita
  Fin hjemmeside du har dig her.
  Hvor er de hyggeligt med sådan en lille fuglefamilie i skuret. Vi har kat og den elsker at dase ude i vores skur, så fuglereder lige dér, det får vi nok aldrig.
  Jeg har set sådan en zinkkasse før, men jeg vidste ikke at det var en hummerkasse. Lækker er den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina
   Tak for de positive ord og din besked her hos mig. Jeg var ikke lige så "god" til, at få lagt en besked hos dig, da jeg meldte mig, som fast læser på din blog. Jeg synes det er nogle rigtig spændende ting/indlæg du beskriver, og bl.a. er det sjovt, du har indlæget om resturanten i Amstedam. Den resturanten har jeg tidligere stødt på i en artikel, og jeg tænkte ved den lejlighed, at den resturant vil jeg besøge en dag. Men da jeg efterfølgende har glemt alt om den - er det dejligt at få en remeinder. Tak for det !

   Slet
 5. Dejlig med "påskegæster" også når det er en fugl.
  Hvor har du pyntet dine fade og kummer fin.
  Tak for kigget.
  Ha` en god aften.

  SvarSlet
 6. Hej Landbohaven
  Hyggeligt du kiggede forbi igen, og tak for "roserne".
  Du må også have en god aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 7. Hej Nit

  Rigtig flot hjemmeside du har fået, har besøgt den flere gange.

  Skriver du ikke snart lidt om jeres drivhus? Vi er i fuld gang i vores med at så.

  Hilsen Lina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lina
   Hyggeligt du har været forbi min blog. Jo jeg vil selvfølgelig skrive om/fra vores drivhus, men vi har endnu ikke fået taget "vinterfrakken" af det, så derfor har det ikke været oplagt.
   Vi glæder os til at se jeres drivhus, og alt det i får dyrket i det.
   Mange hilsner
   Anita

   Slet