onsdag den 29. februar 2012

Mine ”Ilse Krohn Superior” blev pakket ind midt i februar

Billedet er índsat fra http://www.rosenposten.dk/

Jeg var sidste år så heldig at komme med haveselskabet på havebesøg i nogle ældre villahaver ved Valby Bakke, hvilke alle er en del af Softwarefirmaet Edlund A/S.
Det var en helt FANTASTISK oplevelse at se disse utrolig flotte og forskellige haver der på smukkeste vis er ”vævet” ind i hinanden. Det skal være sagt med det samme, at skulle nogle af jer få mulighed for et tilsvarende besøg i disse haver så slå endelig til, for det kan varmt anbefales.
På dette besøg så vi bl.a. disse overdådige opstammede roser, som jeg desværre ikke fik navnet på.

Billedkvaliteten må der desværre bæres over medDet der blev talt mest om, da vi så roserne var, hvordan de blev gødet o.s.v. for at blive så overdådige og sunde? Det som ejeren tillagde mest vægt var, at man i februar og ikke før februar, med gran beskyttede roserne mod den stærke forårssol, dette for at dæmme op for, at den stærke forårssol udtørrer knopperne.
DET MÅ PRØVES, så derfor gik jeg midt i februar i gang med at binde gran om mine Ilse Kron Superior i pergolaen. Jeg glæder mig til at se hvor stor en forskel det gør her hos mig, og det ville da være dejligt hvis roserne i år når sammen ”på midten”.